Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    John
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 november 2017

    Prima

    Ruime kamer in het centrum
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 november 2017

    In totaal goed

    Berijdbaar +bed
    Carla
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 oktober 2017

    geweldig

    hele vriendelijk host en zeer behulpzaam, mooie studio middenin het centrum. prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
    Luc
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    11 oktober 2017

    ideale uitvalsbasis Pula!

    enige opmerking, misschien mag er eens een nieuw likje verf op de muren.....daar waar iedereen zijn bagage tegen plaatst ( maar dit is een detail)
    alhoewel we enkel een kamer en badkamer hadden, waren we zeer tevreden over deze faciliteiten. We hebben bij vertrek ook een appartement gezien en dat leek ook super te zijn! En alhoewel het gebouw langs de buitenzijde niet uitnodigend oogt maakt de kamer alles goed. Ideaal om de stad te ontdekken, pal in het centrum en toch rustig ( achterkant gebouw) Tip voor toekomstige bezoekers; ga naar een supermarkt en haal alles voor je ontbijt want behalve brood bij de bakker ( lekker trouwens) hebben ze in Pula blijkbaar geen benul wat een ontbijt inhoudt!
    Wim A.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 september 2017

    Maar wens

    Ontbreken praktische zaken als broodmes, broodplank, haken voor handdoeken.
    Ruim modern appartement op goede locatie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 september 2017

    Super locatie in hart van oude centrum

    Lakens waren wat smal voor het twee persoonsbed
    Eigentijdse inrichting, uitstekende bedden, uitstekende douche
    Rens
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 september 2017

    Goef

    Het parkeren moesten we 200 euro voor betalen
    Alles
    Kelly
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 augustus 2017

    Topverblijf

    Niets
    Propere moderne kamers Weinig lawaai Sliepen aan de achterkant en niet straatkant Goede vriendelijke ontvangst
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    2 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 juni 2017

    Heerlijk apartement

    Niets
    Interieur fantastisch
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 september 2016

    Prima verblijf, super prijs/kwaliteit verhouding

    Het inchecken was enigszins onduidelijk aangezien dit bij de opticien aan de overkant van de straat dient te gebeuren (zelfde naam/eigenaar).Wanneer je dit weet is het verder geen probleem.
    De kamer was modern ingericht, zag er nieuw uit en het was schoon en netjes. De locatie is perfect, vlakbij het oude stadscentrum. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Er wordt een gratis luchthaven shuttle aangeboden wat erg handig was, aangezien taxi's in Kroatie relatief prijzig zijn.
    Eric&Hanneke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 augustus 2016
    perfecte locatie midden in centrum, modern en zuiver appartement.
    Bieke
    be

    Beoordelingsscore

    10
    28 juli 2016

    Super aangenaam verblijf!

    'S nachts hadden we wel wat last van nachtlawaai daar we aan de kant van de terrassen sliepen.
    De ideale gelegenheid in het centrum, vlakbij de bushaltes en de haven ideaal om uitstapjes te doen. Ook dicht bij winkels en de verse markt, super om boodschappen te doen!
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 juli 2016

    Mooie studio op centrale locatie

    Geen bijhorende parkeergelegenheid, openbare parking wel vlakbij.
    Centrale ligging in Pula Mooi uitgeruste studio
    A.C.M.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 juli 2016

    Een heerlijk verblijf nabij de hoogtepunten van Pula

    Niets
    We kregen een upgrade naar een zeer groot goed ingericht appartement vlak in de binnen stad.