Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

9,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,4
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,8
Beoordelingen
    John
    nl
    9,6
    12 november 2017
    Prima
    Ruime kamer in het centrum
    nl
    7,9
    10 november 2017
    In totaal goed
    Berijdbaar +bed
    Carla
    nl
    10
    25 oktober 2017
    geweldig
    hele vriendelijk host en zeer behulpzaam, mooie studio middenin het centrum. prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
    Luc
    be
    8,8
    11 oktober 2017
    ideale uitvalsbasis Pula!
    enige opmerking, misschien mag er eens een nieuw likje verf op de muren.....daar waar iedereen zijn bagage tegen plaatst ( maar dit is een detail)
    alhoewel we enkel een kamer en badkamer hadden, waren we zeer tevreden over deze faciliteiten. We hebben bij vertrek ook een appartement gezien en dat leek ook super te zijn! En alhoewel het gebouw langs de buitenzijde niet uitnodigend oogt maakt de kamer alles goed. Ideaal om de stad te ontdekken, pal in het centrum en toch rustig ( achterkant gebouw) Tip voor toekomstige bezoekers; ga naar een supermarkt en haal alles voor je ontbijt want behalve brood bij de bakker ( lekker trouwens) hebben ze in Pula blijkbaar geen benul wat een ontbijt inhoudt!
    Wim A.
    nl
    9,2
    26 september 2017
    Maar wens
    Ontbreken praktische zaken als broodmes, broodplank, haken voor handdoeken.
    Ruim modern appartement op goede locatie
    nl
    9,6
    23 september 2017
    Super locatie in hart van oude centrum
    Lakens waren wat smal voor het twee persoonsbed
    Eigentijdse inrichting, uitstekende bedden, uitstekende douche
    Rens
    nl
    9,6
    15 september 2017
    Goef
    Het parkeren moesten we 200 euro voor betalen
    Alles
    Kelly
    be
    9,6
    24 augustus 2017
    Topverblijf
    Niets
    Propere moderne kamers Weinig lawaai Sliepen aan de achterkant en niet straatkant Goede vriendelijke ontvangst
    be
    9,2
    2 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    9,6
    6 juni 2017
    Heerlijk apartement
    Niets
    Interieur fantastisch
    nl
    9,2
    19 september 2016
    Prima verblijf, super prijs/kwaliteit verhouding
    Het inchecken was enigszins onduidelijk aangezien dit bij de opticien aan de overkant van de straat dient te gebeuren (zelfde naam/eigenaar).Wanneer je dit weet is het verder geen probleem.
    De kamer was modern ingericht, zag er nieuw uit en het was schoon en netjes. De locatie is perfect, vlakbij het oude stadscentrum. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Er wordt een gratis luchthaven shuttle aangeboden wat erg handig was, aangezien taxi's in Kroatie relatief prijzig zijn.
    Eric&Hanneke
    nl
    9,6
    20 augustus 2016
    perfecte locatie midden in centrum, modern en zuiver appartement.
    Bieke
    be
    10
    28 juli 2016
    Super aangenaam verblijf!
    'S nachts hadden we wel wat last van nachtlawaai daar we aan de kant van de terrassen sliepen.
    De ideale gelegenheid in het centrum, vlakbij de bushaltes en de haven ideaal om uitstapjes te doen. Ook dicht bij winkels en de verse markt, super om boodschappen te doen!
    be
    9,2
    25 juli 2016
    Mooie studio op centrale locatie
    Geen bijhorende parkeergelegenheid, openbare parking wel vlakbij.
    Centrale ligging in Pula Mooi uitgeruste studio
    A.C.M.
    nl
    9,6
    24 juli 2016
    Een heerlijk verblijf nabij de hoogtepunten van Pula
    Niets
    We kregen een upgrade naar een zeer groot goed ingericht appartement vlak in de binnen stad.
Sluiten